Μπάγερν – Ντόρτμουντ αποδόσεις: Στο 1.55 οι Βαυαροί

Η Γερμανία φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών καθώς η κούρσα για τον τίτλο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Μπάγερν αναμένεται να κοντραριστούν για τον τίτλο του πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν, ενώ η Ουνιόν Βερολίνου, που βρίσκεται πολύ πίσω στη βαθμολογία, θέλει επίσης να πάρει έναν νικητή.

Η 26η αγωνιστική θα έχει λοιπόν μια ενδιαφέρουσα δράση, με το ντέρμπι του Μονάχου μεταξύ Μπάγερν και Μπορούσια Ντόρτμουντ (01/04, 19:30) πολύ ενδιαφέρον καθώς υπόσχεται να είναι καθοριστικό στην κούρσα του τίτλου.

Οι Βεστφαλοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας με 53 βαθμούς και θα κοιτάξουν να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα προς τον ένατο τίτλο τους στο Μόναχο στο Μόναχο. Ο Έντιν Τέρζιτς ήταν και φέτος στον πάγκο και έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και το συνδύασαν με τη βαθμολογία.

Η Μπάγερν που αποτελεί την παραδοσιακή δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου, είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την Ντόρτμουντ με 52 πόντους. Οι Βαυαροί διαθέτουν και φέτος αρκετή ποιότητα ικανή να τους οδηγήσει στο 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους (και το 11ο συνεχόμενο). Σε αντίθεση με τους Βεστφαλούς, η Μπάγερν έχει ευρωπαϊκά ματς, αφού βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» είχε λήξει ισόπαλη, 2-2.

Μπάγερν – Ντόρτμουντ αποδόσεις

Ξεκάθαρο φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες είναι οι Βαυαροί, όπως δείχνει το 1.55. Η νίκη της Ντόρτμουντ δίνεται στο 5.20 και η ισοπαλία στο 4.90. Το Over συναντάται στο 1.39 και το Under στο 3.00.

Μαριάνθη Σακκάκη