Πάμε Στοίχημα κουπόνι & η καλύτερη στοιχηματική εταιρία

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοιράζει καθημερινά τεράστια κέρδη σε χιλιάδες νικητές. Τον Φεβρουάριο του 2023, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 91 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Big Winner κέρδισε 6.502,53 σε μια επιλογή στοιχημάτων ημιχρόνου/τελικού και συνολικά γκολ για οκτώ αγώνες σε Premier League, Super League, Serie A, La Liga, Serie A του Μεξικού και ισπανική Serie B σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Αμάρυνθο EUR.

Στο Pame Bet-Horseracing στο Μαρκόπουλο Πάρκο τη Δευτέρα 06 Μαρτίου 2023, βγήκαν δύο νικητές για 17.097,52 € και 3 νικητές για 8.548,76 € στο SCORE 6.

 Στοιχηματικές εταιρίες με άδεια

Παίξε Υπεύθυνα

 Πάρα πολύ καλές αποδόσεις
Ασιατικά Χάντικαπ
Quick Bet
Εύχρηστη εφαρμογή για κινητά

Βαθμολογία: 4.2
Άδεια: Ναι
Cash Out: Ναι
Mobile App: Ναι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πως θα κερδίσεις στο Πάμε στοίχημα;

Για να κερδίσετε στο Πάμε στοίχημα, χρειάζεστε μια μελέτη, αναπαραγωγικό τους, αποφυγή των πιθανών λανθασμένων των βεβαιωμένων αποτελεσμάτων. Η ενασχόληση με το στοίχημα αποτελεί σίγουρα έναν τρόπο απόδρασης από την καθημερινότητα. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς ωστόσο, πλην της διασκέδασης όλοι έχουμε σκεφτεί διάφορους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε (ή τουλάχιστον θα θέλαμε) να αυξάνουμε σε σταθερή βάση το εισόδημα μας.

Η αλήθεια γύρω από αυτό το ζήτημα βρίσκεται στο ότι δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος, ένα εξυπνο στοιχημα ή μια άριστη στρατηγική που να μας οδηγήσει στο μεγάλο στόχο του κέρδους. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η απάντηση είναι πολύ απλή: γιατί πρόκειται στην ουσία για κάτι που δεν περνάει από το χέρι μας.

Απεναντίας περνάει από τα… πόδια 22 ποδοσφαιριστών, η απόδοση των οποίων μπορεί να επιφέρει οποιαδήποτε έκβαση ενός αγώνα. Ωστόσο, οι πιθανότητες για να ανατραπεί μια τέτοια κατάσταση μπορούν να αυξηθούν κατά πολύ όταν ο καθένας βρει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και τον ακολουθεί πιστά και χωρίς παρεκκλίσεις. Κάτι τέτοιο όμως δε μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται συνεχή βελτίωση και κυρίως υπομονή. Παράλληλα, επειδή το ρίσκο χρηματικών απωλειών είναι πάντα μεγάλο και για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις θα πρέπει πρωτίστως ο καθένας να κάνει μια σοβαρή μελέτη γύρω από το διαθέσιμο προς στοιχηματισμό budget του και παράλληλα να έχει πάντα κατά νου έναν σαφή τρόπο διαχείρισης του. Κατά καιρούς θα έχετε σίγουρα ακούσει για εγγυημένους τρόπους να πάτε ταμείο, ότι το τάδε σύστημα είναι μακράν το καλύτερο και διάφορα άλλα παρόμοια σενάρια. Όπως προαναφέρθηκε, όταν μιλάμε για στοίχημα δεν υπάρχουν στάνταρ κανόνες που να καθιστούν στο τέλος της ημέρας κερδισμένα όλα τα δελτία.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα ήμασταν όλοι κερδισμένοι και πλούσιοι, τα στοιχηματικά site θα είχαν βάλει λουκέτο και το στοίχημα αναγκαστικά θα σταματούσε να υφίσταται. Παρ’ όλα αυτά όμως, υπάρχουν πλέον αρκετά tips που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες να βγείτε μακροχρόνια κερδισμένοι από το «σπορ» του στοιχήματος. Το πολύ ή λίγο είναι κάτι που εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες (αποδόσεις, ποντάρισμα κτλ).

Το συγκεκριμένο άρθρο έχει ως στόχο να σας παρουσιάσει 10 χρήσιμες συμβουλές που είναι σε θέση να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες σας να πάτε ταμείο!

Δεν έχετε παρά να τις μελετήσετε, να τις κατανοήσετε και να τις εφαρμόσετε!

  • Στοίχημα σε μονά παιχνίδια: Ποντάρισμα σε ένα μονό παιχνίδι σημαίνει αυτόματα μικρότερο ρίσκο. Σίγουρα είναι δελεαστική η συνολική απόδοση ενός παρολί, αλλά πρόκειται για μια κίνηση που ανεβάζει κατακόρυφα το ρίσκο. Προτιμήστε το ποντάρισμα σε έναν μεμονωμένο αγώνα (αποδόσεις μεταξύ 1.80 και 2.40 είναι ιδανικές) που μετά την απαραίτητη μελέτη σας φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό να επαληθευτεί. Μην επικεντρώνεστε μόνο στον τελικό νικητή (1Χ2): Ο τελικός νικητής μιας αναμέτρησης αποτελεί σίγουρα τη βασικότερη στοιχηματική αγορά. Με δεδομένο όμως πως είναι τρία τα πιθανά αποτελέσματα, σημαίνει πως η επιλογή σημείου έχει 33% πιθανότητες επαλήθευσης. Υπάρχουν πολλές ακόμη αγορές στις οποίες μπορείτε να στραφείτε. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι αγορές goal/no goal και under/over που συνοδεύονται από 50-50 πιθανότητες και που παράλληλα προσφέρονται πολλές φορές σε αποδόσεις ιδανικές για στοιχηματισμό σε μονό παιχνίδι.
  • Τα value bets: Ως value bet ορίζεται η αξία που αποκτά ένα σημείο όταν η απόδοση του έχει διαμορφωθεί πολύ υψηλότερα από το αναμενόμενο. Πρόκειται στην ουσία για σημαντική στοιχηματική ευκαιρία στην οποία αξίζει το ποντάρισμα. Εγγραφείτε σε περισσότερες από μία στοιχηματικές: Ως γνωστόν, ο αυξανόμενος αριθμός των στοιχηματικών ιστοσελίδων έχει οδηγήσει σε αύξηση του μεταξύ τους ανταγωνισμού. Ο ανταγωνισμός αυτός ερμηνεύεται με περισσότερο ελκυστικές αποδόσεις, κάτι που φυσικά λειτουργεί υπέρ των παικτών. Έτσι, είναι καλό να είστε εγγεγραμμένο μέλος αρκετών διαφορετικών εταιριών έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις προσφερόμενες αποδόσεις. Μπορεί μια διαφορά της τάξης του 0,10 (πχ 1.85 έναντι 1.95) να δείχνει μικρή, αλλά σε βάθος χρόνου θα δείτε πως επιλέγοντας συστηματικά τη μεγαλύτερη απόδοση τα συνολικά κέρδη σας θα είναι κατά πολύ αυξημένα.
  • Ασχοληθείτε με συγκεκριμένα πρωταθλήματα: Τα διαθέσιμα για στοιχηματισμό πρωταθλήματα είναι πολλά και σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως συνέχεια προστίθενται ακόμη περισσότερα. Οι πολλές επιλογές ωστόσο, περισσότερο θα καταφέρουν να σας μπερδέψουν, παρά να σας οδηγήσουν στο σωστό pick. Είναι συνεπώς προτιμότερο να ασχολείστε με λίγα πρωταθλήματα (3 ή 4 είναι το ιδανικό) έτσι ώστε να έχετε μια καλύτερη άποψη για τις ομάδες και τις επιδόσεις τους.
  • Αποφυγή των fun bets: Το να σκοράρει πρώτος, τελευταίος ή anytime ένας συγκεκριμένος παίκτης είναι ένα στοίχημα που κινείται περισσότερο στη σφαίρα του… τζόκερ παρά της λογικής. Ας μην ξεχνάμε πως είναι πάντα πιθανό ο συγκεκριμένος παίκτης να μπει ως αλλαγή στο 90’!Το ίδιο ισχύει και για τα ακριβή σκορ. Αν σκοπεύετε να ποντάρετε για παράδειγμα στο ακριβές σκορ Έβερτον – Σαουθάμπτον 2-1, είναι προτιμότερο να στραφείτε στο over 2.5 που μπορεί να επαληθευτεί και μέσω πολλών ακόμη σκορ. Μπορεί πραγματικά να πρόκειται για fun bets αλλά δεν αποκλείεται να σας γίνουν συνήθεια και να μετρήσετε στο τέλος σημαντικές χρηματικές απώλειες.
  • Ποντάρετε πριν είναι αργά: Οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες αναρτούν τις διαμορφωμένες αποδόσεις αρκετές μέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προλάβετε μια απόδοση στο peak της, πριν δηλαδή αρχίσει να «φορτώνεται» πολύ και εν τέλει να πέφτει.
  • Υπομονή και πειθαρχία: Το στοίχημα απαιτεί πάντα υπομονή και πειθαρχία. Υπομονή γιατί σίγουρα θα υπάρξουν και περίοδοι όπου τα αρνητικά αποτελέσματα θα υπερισχύουν των θετικών. Είναι το σημείο όπου θα πρέπει να αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις σκεπτόμενοι ότι «πρέπει να ρεφάρετε» άμεσα. Είναι το σημείο όπου συνίσταται να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο παιξίματος. Θα γυρίσει, να είστε σίγουροι! Πειθαρχία γιατί ο τρόπος που θα επιλέξετε να παίξετε (πχ μονά παιχνίδια) πρέπει να διατηρηθεί μέχρι τέλους. Αλλάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού ξαφνικά το πιθανότερο είναι να σας οδηγήσει σε νέες απώλειες.
  • Αποφυγή ανούσιων πονταρισμάτων: Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως το στοιχηματικό κουπόνι δεν είναι το ίδιο πλούσιο κάθε μέρα. Ίσα ίσα, υπάρχουν και μέρες που οι διαθέσιμες επιλογές είναι ελάχιστες και προέρχονται από πρωταθλήματα άγνωστα για εσάς. Τέτοιες μέρες είναι ιδανικές για αποχή και τίποτα παραπάνω.
  • H σωστή διαχείριση του budget σας: Last but not least, μια συμβουλή που έχει να κάνει με τη σωστή διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των χρημάτων σας είναι να ορίσετε εξ’ αρχής τα ανώτατα όρια κέρδους και ζημίας και όταν προσεγγίσετε ένα από αυτά (σίγουρα τουλάχιστον το όριο της ζημίας) να σταματήσετε να παίζετε. Ειδικότερα σε ότι αφορά το ανεκτό όριο ζημίας, πρέπει να ισοδυναμεί πάντα με ένα ποσό που αντέχετε να χάσετε.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα