Σύντομα με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Οι Έλληνες στοιχηματίζουν σε διάφορα αθλήματα και γεγονότα. Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στην Ελλάδα είναι:

  1. Ποδόσφαιρο: Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των στοιχημάτων στην Ελλάδα. Οι Έλληνες στοιχηματίζουν σε αγώνες της εγχώριας Super League αλλά και σε αγώνες του Champions League και του Europa League.

  2. Μπάσκετ: Το μπάσκετ είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα για στοιχηματισμό στην Ελλάδα, με τους αγώνες της Basket League να έχουν μεγάλη ζήτηση.

  3. Στοίχημα Κουπονιού: Το στοίχημα κουπονιού είναι μια μορφή στοιχηματισμού που προσφέρεται από διάφορους οργανισμούς στην Ελλάδα και συνίσταται στο να επιλέξετε το αποτέλεσμα σε πολλούς αγώνες και να τα συνδυάσετε σε ένα κουπόνι.

  4. Ιπποδρομίες: Οι Έλληνες στοιχηματίζουν επίσης σε ιπποδρομίες, ειδικά στους αγώνες που διεξάγονται στο ιπποδρόμιο της Αθήνας.

Επιπλέον, ορισμένοι Έλληνες στοιχηματίζουν σε πολιτικά γεγονότα και σε διαγωνισμούς τραγουδιού όπως ο διαγωνισμός της Eurovision. Τέλος, οι Έλληνες στοιχηματίζουν και σε διάφορα γεγονότα όπως το αποτέλεσμα εκλογών, τα Oscar, και άλλα μεγάλα καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο στοιχηματισμός είναι νόμιμος στην Ελλάδα και ρυθμίζεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων Τύχης (ΕΕΕΠΤ). Ωστόσο, ο στοιχηματισμός είναι επίσης μια δραστηριότητα που πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή και υπευθυνότητα, και οι στοιχηματιστές πρέπει να γνωρίζουν τα όρια τους και να μην υπερβαίνουν τα οικονομικά τους όρια.

 Στοιχηματικές εταιρίες με άδεια

Παίξε Υπεύθυνα

 Εξαιρετικό live στοίχημα
Γρήγορη πλατφόρμα
Γρήγορη ανάληψη των κερδών
Εύχρηστη εφαρμογή για κινητά

Βαθμολογία: 5.0
Άδεια: Ναι
Cash Out: Ναι
Mobile App: Ναι

Εξαιρετικές αποδόσεις στα φαβορί
Ασιατικά Χάντικαπ
Υπάρχει δυνατότητα Bet Referral
Εύχρηστη εφαρμογή για κινητά

Βαθμολογία: 4.8
Άδεια: Ναι
Cash Out: Ναι
Mobile App: Ναι

 Πάρα πολύ καλές αποδόσεις
Ασιατικά Χάντικαπ
Quick Bet
Εύχρηστη εφαρμογή για κινητά

Βαθμολογία: 4.2
Άδεια: Ναι
Cash Out: Ναι
Mobile App: Ναι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα