Ποιοι είμαστε

Το Stoiximataki.gr ξεκίνησε να βοηθάει τους στοιχηματάκιδες από το 2008 από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον κλάδο του στοιχήματος που έχουν πάθος για τον αθλητισμό.

Σας παρέχουμε μια ποικιλία από οδηγούς στοιχηματισμού, στους οποίους εξηγούμε τους όρους και τις έννοιες στο στοίχημα, αξιολογούμε και συγκρίνουμε τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα και αναλύουμε τους επερχόμενους και τους ολοκληρωμένους αγώνες και τις αποδόσεις. Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες. 

Η ομάδα μας

Οι άνθρωποι πίσω από το Stoiximataki.gr έχουν μακρά και σταθερή εμπειρία στο αθλητικό στοίχημα και στις σταθερές αποδόσεις. Η ομάδα μας έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του αθλητικού ρεπορτάζ και συνεργάζεται με πολυεθνικές στοιχηματικές εταιρείες.

Οι αθλητικοί συντάκτες μας είναι εξειδικευμένοι σε διαφορετικούς τομείς και θα παρέχουν τακτικές ενημερώσεις και ειδήσεις που ελπίζουμε ότι θα βρείτε χρήσιμες για τις επερχόμενες αθλητικές διοργανώσεις.

Η εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα μας δίνει μια σταθερή βάση για τη διαχείριση της ιστοσελίδας. Το Stoiximataki.gr συγκρίνει για εσάς στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα για να βοηθήσουμε τους παίκτες στο αθλητικό στοίχημα κατά τη διαδικασία αξιολόγησης ώστε να βρουν τη στοιχηματική που τους ταιριάζει. Έχουμε μια διεξοδική διαδικασία αξιολόγησης που περιλαμβάνει τα ακόλουθα βασικά κριτήρια:

  1. Αδειοδοτημένες  
  2. Τρόποι πληρωμών
  3. Αποδόσεις
  4. Εξυπηρέτηση πελατών
  5. Διαθέσιμες λειτουργίες
  6. Ευχρηστία και εμπειρία πελατών
  7. Εφαρμογή για κινητά 
  8. Διαθέσιμη γκάμα αθλημάτων
  9. Μπόνους

Ποιοι είναι οι αθλητικοί συντάκτες μας;

Μάνος Τσόβας

Γιάννης Λογοθέτης

Miss Demi

Μαριάνθη Σακκάκη

Αλέκος Ιωάννου

Επικοινωνία

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας από τη σελίδα επικοινωνίας μας.