Πρόβλεψη για τα προκριματικά του Euro 2024 από την Μαριάνθη Σακκάκη

Τα προκριματικά του Euro 2024 αναμένεται να διεξαχθούν από τον Μάρτιο του 2023 έως τον Νοέμβριο του 2023. Οι ομάδες θα διακριθούν σε δέκα ομάδες των πέντε, με τις δύο καλύτερες ομάδες κάθε ομάδας να προκρίνονται αυτόματα στην τελική φάση του Euro 2024. 

Επίσης, οι υπόλοιπες ομάδες που δεν καταφέρουν να προκριθούν αυτόματα μπορούν να προσπαθήσουν να περάσουν στην τελική φάση μέσω των πλέι οφ που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2024.

Οι αγώνες αναμένεται να είναι πολύ δυνατοί και αμφίρροποι, με πολλές ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν στην τελική φάση. Αναμένεται να δούμε συναρπαστικούς αγώνες, πολλά γκολ και δραματικές στιγμές που θα κρίνουν το ποιες ομάδες θα καταφέρουν να προκριθούν στο Euro 2024.

Στους προκριματικούς αγώνες του Euro 2024, αναμένεται να δούμε ομάδες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Ολλανδία να αγωνίζονται για την πρόκριση στην τελική φάση. Αυτές οι ομάδες έχουν δείξει στο παρελθόν ότι έχουν την ποιότητα και την εμπειρία για να προκριθούν σε μεγάλους διεθνείς αγώνες, όπως είναι το Euro.

euro 2023

Επίσης, αναμένεται να δούμε ανερχόμενες ομάδες όπως η Ουκρανία, η Πορτογαλία, η Βέλγιο και η Αγγλία να προσπαθούν να προκριθούν στο Euro 2024. Αυτές οι ομάδες έχουν πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες και έχουν δείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να προκριθούν σε μεγάλους αγώνες.

Σε ό,τι αφορά τους σκόρερ, αναμένεται να δούμε παίκτες όπως ο Cristiano Ronaldo της Πορτογαλίας, ο Kylian Mbappe της Γαλλίας, ο Robert Lewandowski της Πολωνίας και ο Harry Kane της Αγγλίας να προσπαθούν να βοηθήσουν τις ομάδες τους να προκριθούν στο Euro 2024.

Φυσικά, όπως συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο, οι τραυματισμοί είναι μια ανησυχία για τις ομάδες που προσπαθούν να προκριθούν στο Euro 2024. Οι τραυματισμοί μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα για μια ομάδα και να την αναγκάσουν να αλλάξει στρατηγική. Οι ομάδες που έχουν βασικούς παίκτες που τραυματίζονται ίσως έχουν δυσκολίες στην πρόκριση στο Euro 2024.

Συνολικά, οι προκριματικοί αγώνες του Euro 2024 αναμένεται να είναι μια συναρπαστική διαδικασία με πολλές ισχυρές ομάδες που αγωνίζονται για την πρόκριση στην τελική φάση. Ανυπομονούμε να δούμε ποιες ομάδες θα προκριθούν και ποιος θα κατακτήσει το Euro 2024 στο τέλος της διοργάνωσης.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι οι προκριματικοί αγώνες του Euro 2024 θα είναι μια ευκαιρία για αρκετές ομάδες να αποδείξουν την αξία τους σε διεθνές επίπεδο. Μερικές ομάδες έχουν ήδη αναπτύξει ένα νέο πνεύμα και θέλουν να δείξουν ότι είναι έτοιμες να πάρουν το επόμενο βήμα και να γίνουν ανταγωνιστικές ομάδες στις διεθνείς διοργανώσεις.

Μερικές από τις ομάδες που αναμένεται να είναι ανταγωνιστικές στους προκριματικούς αγώνες του Euro 2024 είναι η Γαλλία, η Ιταλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και το Βέλγιο. Αυτές οι ομάδες έχουν παρουσιάσει εξαιρετικές επιδόσεις στο παρελθόν στα διεθνή πρωταθλήματα και έχουν ισχυρά ρόστερ με ταλαντούχους παίκτες. Συνολικά, οι προκριματικοί αγώνες του Euro 2024 θα είναι μια συναρπαστική διαδικασία που θα προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου πολλές ευκαιρίες να απολαύσουν συναρπαστικά παιχνίδια και να δουν τους καλύτερους παίκτες.

Πόσες ομάδες θα συμμετέχουν;

Στα προκριματικά του Euro 2024 συμμετέχουν συνολικά 55 ομάδες από την Ευρώπη, οι οποίες χωρίζονται σε 10 ομίλους. Κάθε ομάδα αγωνίζεται δύο φορές εντός και εκτός έδρας με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου της και οι δέκα νικητές των ομίλων προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση του Euro 2024.

Οι υπόλοιπες δέκα ομάδες που καταλαμβάνουν τις δεύτερες θέσεις στους ομίλους θα αγωνιστούν σε ματς μπαράζ και οι πέντε νικητές των ζευγαριών θα προκριθούν επίσης στο τελικό τουρνουά.

Ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά του Euro 2024 είναι όλες οι ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αγγλία, η Ολλανδία και η Πορτογαλία, καθώς επίσης και λιγότερο γνωστές ομάδες όπως η Λετονία, η Μολδαβία, η Ανδόρα, το Λουξεμβούργο και η δική μας Ελλάδα.

Συνολικά, οι προκριματικοί αγώνες του Euro 2024 θα είναι ένας αγώνας επιβεβαίωσης για πολλές ομάδες, καθώς θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι έτοιμες να διαγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Αυτό θα καθιστά τους προκριματικούς αγώνες του Euro 2024 ακόμα πιο ανταγωνιστικούς και συναρπαστικούς για τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη.

Με την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα μετά την πανδημία COVID-19, οι προκριματικοί αγώνες του Euro 2024 θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικοί, καθώς θα υπάρχει μεγαλύτερη ενέργεια και ενθουσιασμός στο γήπεδο.

Με πολλές ανατροπές και απρόβλεπτα αποτελέσματα, οι προκριματικοί αγώνες του Euro 2024 θα προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στις ομάδες να δείξουν τις ικανότητές τους και στους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν συναρπαστικά παιχνίδια.

Μαριάνθη Σακκάκη