Αντετοκούνμπο - Νέος προπονητής στους Μπακς - Οι βασικοί υποψήφιοι.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ έχει αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς και ήδη υπάρχουν τέσσερα ονόματα στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Παρόλο που ο Έλληνας σούπερ σταρ δήλωσε πως δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό μετά την αποκάλυψη της αποχώρησης της ομάδας του από τα NBA Playoffs στον πρώτο γύρο από τους Μαϊάμι Χιτ, η διοίκηση των Μπακς αναζητά έναν νέο προπονητή.

Μεταξύ των υποψηφίων προπονητών που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Νικ Νερς, που πρόσφατα αποχώρησε από τους Τορόντο Ράπτορς μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2019, και ο Φρανκ Βόγκελ, που απομακρύνθηκε από τους Λος Άντζελες Λέικερς μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2020. Επίσης, οι Μπακς εξετάζουν και άλλους υποψηφίους προπονητές, όπως ο βοηθός των Νετς Σαμ Κασέλ και άλλοι πιθανοί υποψήφιοι που θα είναι διαθέσιμοι μετά το τέλος της σεζόν.

Τέλος, στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές των Μπακς αναφέρεται και ο Ντάνι Φέρι, ο οποίος είναι βοηθός προπονητής στους Μπρούκλιν Νετς, αλλά έχει περάσει και από το προπονητικό επιτελείο των Μπακς και του Τζέισον Κιντ.

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο νέος προπονητής των Μπακς, οι παραπάνω υποψήφιοι φαίνονται ως ισχυρές περιπτώσεις για να αναλάβουν τον πάγκο της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην επόμενη σεζόν του NBA.

Είναι συνηθισμένο για τους αθλητές και τις ομάδες να αναζητούν νέους προπονητές μετά από μια αλλαγή στον πάγκο. Στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς, αυτό φαίνεται να συμβαίνει και πάλι. Οι προτεινόμενοι προπονητές περιλαμβάνουν τον Νικ Νερς, που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με τους Τορόντο Ράπτορς, και τον Φρανκ Βόγκελ, που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Επιπλέον, ο Σαμ Κασέλ και ο Κρις Κουίν είναι επίσης υποψήφιοι για τη θέση του προπονητή των Μπακς.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Μπακς δεν βιάζονται να καθορίσουν τον νέο τους προπονητή, και ίσως περιμένουν να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν και να εξετάσουν και άλλους υποψηφίους. Αυτοί μπορεί να περιλαμβάνουν τον Κένι Άτκινσον, τον Μάικ Ντ’ Αντονι και τη Μπέκι Χάμον, η οποία ελπίζει να γίνει η πρώτη γυναίκα head coach του NBA.

Πέρα από αυτά τα ονόματα, έχουν ακουστεί και άλλοι υποψήφιοι για τη θέση του προπονητή των Μπακς, όπως ο Τζεφ Βαν Γκάντι, ο οποίος έχει προπονήσει στο παρελθόν ομάδες όπως οι Λέικερς και οι Νικς, και ο Τζέισον Κιντ, πρώην παίκτης των Νετς και των Μπακς, ο οποίος προπονεί αυτή τη στιγμή την ομάδα του Dallas Mavericks.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η επιλογή του νέου προπονητή για τους Μπακς είναι κρίσιμης σημασίας, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της ιστορίας της, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του και την ανάγκη να διεκδικήσει περισσότερα πρωταθλήματα στο μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο νέος προπονητής των Μπακς, είναι βέβαιο ότι αυτός θα έχει μια από τις καλύτερες ομάδες στο NBA στη διάθεσή του και θα έχει την υποστήριξη ενός από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μάνος Τσόβας

 Στοιχηματικές εταιρίες με άδεια

Παίξε Υπεύθυνα

 Πάρα πολύ καλές αποδόσεις
Ασιατικά Χάντικαπ
Quick Bet
Εύχρηστη εφαρμογή για κινητά

Βαθμολογία: 4.2
Άδεια: Ναι
Cash Out: Ναι
Mobile App: Ναι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα