Προγνωστικά για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στις 7/5

Νέα ημερομηνία: 8/5 αγώνα

Τρέχουσες στοιχηματικές αποδόσεις (Bet365)

 

Αποδόσεις 1×2

  • Νίκη Παναθηναϊκός: 2.05
  • Ισοπαλία: 3.30
  • Νίκη Ολυμπιακός: 3.75

Αποδόσεις home/Away

  • Νίκη Παναθηναϊκός: 1.44
  • Νίκη Ολυμπιακός: 2.63

Η 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League έχει ως κεντρικό παιχνίδι το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που θα διεξαχθεί στο Φάληρο. Οι “πράσινοι” θέλουν να παραμείνουν φαβορί στη μάχη του πρωταθλήματος και ψάχνουν τη νίκη ενώ βρίσκονται στην πρώτη θέση των πλέι οφ, ισόβαθμοι με την ΑΕΚ αλλά με καλύτερη ισοβαθμία. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι για πρώτη φορά φαβορί στο Φάληρο στοιχηματικά.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηττηθεί από τον “αιώνιο” αντίπαλό του φέτος (1-2-0, 3-1 γκολ), ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει αήττητος ως προπονητής της ομάδας απέναντι στους Πειραιώτες (3-4-0, 6-2 γκολ). Πέραν αυτών, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα συνολικά στατιστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σε επίπεδο Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα με 16 νίκες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει το τρόπαιο 11 φορές. Επίσης, οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί και σε άλλους τελικούς κυπέλλου και ο Ολυμπιακός έχει πάλι το προβάδισμα με 4 νίκες έναντι των 3 του Παναθηναϊκού.

Συνολικά, οι δυο ομάδες έχουν μια μακρά και πλούσια ιστορία ανταγωνισμού και το ματς ανάμεσά τους αποτελεί πάντα μια μεγάλη γιορτή για τους φίλους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Το φετινό ντέρμπι σίγουρα θα είναι αναμφίβολα μια πολύ δυνατή αναμέτρηση και ανυπομονούμε να το δούμε.

Φυσικά η πρόβλεψη μας είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει αυτό το ματς. 

Μαριάνθη Σακκάκη