Euroleague: Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ 12/4/2024 - 9:15μμ

Στον ατέρμονα χορό του αθλητισμού, οι Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, διανύοντας τις τελευταίες εβδομάδες της αγωνιστικής περιόδου. Με κάθε αγώνα να αποτελεί μια ιστορία από μόνος του, οι δραστηριότητες των δύο αυτών ομάδων συνθέτουν ένα παζλ αναμονής και προσδοκίας για τους φίλους του μπάσκετ. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τις προσπάθειές τους, τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν και τις ελπίδες τους σε αυτήν την αγωνιστική πορεία.

 Ολυμπιακός Ανάλυση:

– Από τη στιγμή που δεν προέκυψαν εκπλήξεις στους αγώνες της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον ελπίδες για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.
– Το μόνο που διακυβεύεται σήμερα κόντρα στη Φενερμπαχτσέ είναι το αν θα τερματίσει στην 5η ή την 6η θέση.
– Αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα νικήσει τη Φενέρ, τότε θα είναι 5η και θα παίξει στα playoffs με την Μπαρτσελόνα.
– Αν χάσει, τότε θα είναι 6η και θα παίξει στα playoffs με τη Μονακό, σε κάθε περίπτωση με μειονέκτημα έδρας.
– Την περασμένη εβδομάδα αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά πήρε τη νίκη με σκορ 86-89 (Ράιτ 20 π., Παπανικολάου 12 π.).
– Ο Μόουζες Ράιτ ήταν καθοριστικός με ένα τρίποντο στο τέλος.
– Για την Stoiximan Basket League, νίκησε δύσκολα το Περιστέρι με 91-83 (Γουίλιαμς Γκος 19 π., Ράιτ 18 π.).
– Εντύπωση προκάλεσε η επιλογή του Άλεκ Πίτερς να μη δώσει το χέρι του στον προπονητή του κατά την αλλαγή, με το θέμα να θεωρείται πλέον κλεισμένο.
– Οι Νικόλα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ έχουν μπει στις προπονήσεις, αλλά δεν μοιάζουν να είναι στον βαθμό ετοιμότητας που επιθυμεί ο Μπαρτζώκας.


Φενέρμπαχτσε Ανάλυση:

– Για τη Φενέρμπαχτσε, η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη πριν καν αρχίσει η 34η αγωνιστική της EuroLeague.

– Από τη στιγμή που ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές την προηγούμενη εβδομάδα, η Φενέρ γνωρίζει ότι θα τερματίσει 5η αν νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ή 6η αν χάσει από τους “ερυθρόλευκους”.
– Ανάλογα με την τελική της κατάταξη θα προκύψει και ο αντίπαλος στα playoffs, καθώς αν είναι 6η θα παίξει με τη Μονακό και αν είναι 5η με την Μπαρτσελόνα, σε κάθε περίπτωση με μειονέκτημα έδρας.
– Την προηγούμενη Παρασκευή έχασε εντός από την Εφές με σκορ 80-82 (Γουίλμπεκιν 17 π., Γκούντουριτς 15 π.).
– Τρεις μέρες αργότερα ηττήθηκε ξανά από την ίδια αντίπαλο με σκορ 80-90 (Μπιμπέροβιτς 19 π., Γουίλμπεκιν 18 π.) για το πρωτάθλημα Τουρκίας, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στη μάχη για την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
– Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είδε τον βασικό του σέντερ, Τζόναθαν Μότλεϊ, να τραυματίζεται στην αριστερή του γάμπα, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή για την Ελλάδα.
– Αμφίβολος είναι και ο Σερτάτς Σανλί, ο οποίος πονάει στον δεξί δικέφαλο.

Miss Demi

 Στοιχηματικές εταιρίες με άδεια

Παίξε Υπεύθυνα

 Πάρα πολύ καλές αποδόσεις
Ασιατικά Χάντικαπ
Quick Bet
Εύχρηστη εφαρμογή για κινητά

Βαθμολογία: 4.2
Άδεια: Ναι
Cash Out: Ναι
Mobile App: Ναι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα