Μεγάλη νίκη για Τσιτσιπά: Απέκλεισε τον Σίνερ και προκρίθηκε στον τελικό του Μόντε Κάρλο

Μετά από μία επική μάχη δύο ωρών και σαράντα λεπτών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να υποχρεώσει τον Γιανίκ Σίνερ στη δεύτερη ήττα του για φέτος και να προκριθεί για τρίτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο.

Αν και ο Έλληνας τενίστας πήρε το πρώτο σετ του ημιτελικού, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν ο Ιταλός ισοφάρισε και προηγήθηκε 4-2 στο τρίτο σετ. Εκεί, ωστόσο, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο πόδι, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να επιστρέψει δυναμικά, καθώς κέρδισε τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ και πανηγύρισε τη νίκη με 6-4, 3-6, 6-4.

Ο Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο του στο τουρνουά του Πριγκιπάτου αύριο (14/4), αντιμετωπίζοντας τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάσπερ Ρούουντ.

Ο Σίνερ άνοιξε με λάθη στο πρώτο γκέιμ, παρέχοντας την ευκαιρία στον Τσιτσιπά να κάνει break στο τρίτο γκέιμ (μετά από απώλεια μιας προηγούμενης ευκαιρίας) και να κερδίσει το προβάδισμα. Ο Ιταλός ανέβασε σταδιακά τον ρυθμό του και ισορρόπησε το ματς, αλλά ο Τσιτσιπάς σέρβιρε άψογα, εμφανίζοντας υπομονή και αμείλικτη αποφασιστικότητα, παραμένοντας σταθερός και κρατώντας το σερβίς του για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-4.

Η εικόνα αντιστράφηκε στο δεύτερο σετ, με τον Σίνερ να μπαίνει αποφασιστικά, κάνοντας άμεσα break και προηγούμενο 3-0, ενώ είχε ακόμα μια ευκαιρία για ακόμη ένα break στο 4-1, την οποία δεν αξιοποίησε.

Ο Έλληνας τενίστας μείωσε σε 4-2 και προηγήθηκε 40-30 στο επόμενο γκέιμ, όμως ο Ιταλός κράτησε το σερβίς του, ενώ στο 9ο γκέιμ ο Σίνερ αντιμετώπισε δύσκολη κατάσταση, καθώς ο Τσιτσιπάς είχε πέντε φορές break point, αλλά ο Ιταλός απέδειξε την αντοχή του, αποτρέποντας τις επιθέσεις του αντιπάλου του.

Στο τρίτο σετ, ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του στο πρώτο γκέιμ, βρέθηκε προσπάθεια στην πίεση, αλλά κατάφερε να μειώσει στο 5-4 χάρη σε μια ευκαιρία που αξιοποίησε. Εκείνη τη στιγμή, ο Σίνερ φάνηκε να αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, και ο Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ευκαιρία. Παρά τις αρκετές απώλειες break points (τέσσερα συνολικά), κατάφερε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια να προσπεράσει με 5-4.

Ο Ιταλός προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του για δεύτερη φορά, αλλά φάνηκε ότι δυσκολευόταν στις κινήσεις του, και ο Τσιτσιπάς έκλεισε τον ημιτελικό με ένα ακόμα break για το 6-4.

Miss Demi

 Στοιχηματικές εταιρίες με άδεια

Παίξε Υπεύθυνα

 Εξαιρετικό live στοίχημα
Γρήγορη πλατφόρμα
Γρήγορη ανάληψη των κερδών
Εύχρηστη εφαρμογή για κινητά

Βαθμολογία: 5.0
Άδεια: Ναι
Cash Out: Ναι
Mobile App: Ναι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα