Euro 2024: Προκριματικά και Προβλέψεις για τον Νικητή

Κάθε δύο χρόνια, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου αναμένουν με ανυπομονησία τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου ή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς αυτές οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις αποτελούν για αυτούς μια πηγή άφθονης ψυχαγωγίας. Η φετινή, όπως είναι γνωστό, είναι χρονιά Euro. Από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου, η Γερμανία θα φιλοξενήσει τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτή η διοργάνωση θα προκαλέσει ενθουσιασμό και στους φίλους του στοιχήματος, με το στοίχημα Euro 2024 να αποτελεί μια από τις κύριες αναζητήσεις κατά τη διάρκεια αυτών των 30 ημερών.

Προγνωστικά Euro 2024: Πρώτος Σκόρερ του Euro 2024

Ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα για τους παίκτες του στοιχήματος κατά τη διάρκεια των μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων είναι η πρόβλεψη του πρώτου σκόρερ. Ποιος θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στο Euro 2024; Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αξιολογήσουμε τις αποδόσεις των κορυφαίων υποψηφίων σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, καθώς και να εντοπίσουμε ορισμένες αγορές με στοιχηματική αξία. Τα προγνωστικά Euro 2024 προσφέρουν πολλές επιλογές, όπως στοίχημα για τον νικητή, στοίχημα σε ομίλους και στοίχημα σε αγώνες. Σε αυτή την ανάλυση, θα εστιάσουμε στην πρόβλεψη του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.

Προγνωστικά Euro 2024: Πιθανοί Σκόρερ

Στις δύο πρώτες θέσεις, κατά πολύ απόσταση από τους υπόλοιπους, βρίσκονται ο Κιλιάν Μπαπέ με απόδοση 6,00 και ο Χάρι Κέιν με 6,50. Και οι δύο αποτελούν τα κεντρικά στοιχεία στα δύο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Επιπλέον, οι δύο αυτοί παίκτες είναι οι υπεύθυνοι για τα πέναλτι στις εθνικές τους ομάδες, αντίστοιχα στη Γαλλία και την Αγγλία. Ο Μπαπέ έχει σημειώσει 46 γκολ σε 77 εμφανίσεις με τη φανέλα των «τρικολόρ», με οκτώ γκολ στο Μουντιάλ 2022 και μεταξύ των άλλων επιδόσεων είχε σκοράρει και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Από την άλλη πλευρά, ο Κέιν έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας, με 62 γκολ σε 89 συμμετοχές. Παρόλο που έχει εντυπωσιακά στατιστικά, δεν έχει καταφέρει ακόμα να αναδειχθεί νικητής σε κάποιο μεγάλο τουρνουά. Εντυπωσιακή είναι επίσης και η φετινή του επίδοση με τη Μπάγερν, ενώ η Αγγλία δείχνει να έχει ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα, με ποδοσφαιριστές όπως οι Μπέλινγκχαμ, Σάκα και Φοντέν σε εξαιρετική φόρμα. Η απόδοση για τον Κέιν στα προγνωστικά Euro 2024 είναι 6,50, ενώ για τον Μπαπέ είναι 6,00.

Μια άλλη πιθανή επιλογή στο στοίχημα Euro 2024 είναι ο Κάι Χάβερτς με απόδοση 35,00. Πρόκειται για έναν παίκτη που αναμένεται να είναι ο βασικός φορ της Εθνικής Γερμανίας, με την ομάδα του να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Παρόλο που η Γερμανία μπορεί να μην εντυπωσιάζει στο ρόστερ της, ο Χάβερτς έχει καταφέρει να είναι βασικός τόσο στην Εθνική Γερμανίας όσο και στην Άρσεναλ. Με εντυπωσιακές επιδόσεις τόσο στην επίθεση όσο και στη δημιουργία, ο Χάβερτς μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη επιλογή για τον πρώτο σκόρερ του Euro 2024.

Τρίτο φαβορί για τον πρώτο σκόρερ του Euro 2024 είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με απόδοση 13,00. Παρόλο που ο Ρονάλντο έχει απομακρυνθεί λίγο από το κορυφαίο επίπεδο, εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Με μια τεράστια καριέρα πίσω του και την εμπειρία του, ο Ρονάλντο μπορεί να αποτελέσει μια επικίνδυνη απειλή για τους αντιπάλους στο Euro 2024.

Συνοπτικά, τα προγνωστικά Euro 2024 προσφέρουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Ανεξάρτητα από την επιλογή, οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του Euro 2024 και τον αγώνα για το ποδοσφαιρικό θρίαμβο.

Τυχαία Πρόβλεψη Νικητή

Αν και τα προγνωστικά είναι δύσκολο να επαληθευτούν λόγω της φύσης του ποδοσφαίρου, θα κάνουμε μια τυχαία πρόβλεψη για τον νικητή του Euro 2024. Σύμφωνα με την τυχαία επιλογή μας, η Αγγλία θα είναι η μεγάλη νικήτρια του τουρνουά. 

Συμπέρασμα

Το Euro 2024 προμηνύεται να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά τουρνουά στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Με πολλές ισχυρές ομάδες να συμμετέχουν και τους φιλάθλους να δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, το τουρνουά υπόσχεται ανεπανάληπτες στιγμές. Ανεξάρτητα από τον νικητή, το Euro 2024 θα είναι ένας εορτασμός του ποδοσφαίρου που θα μείνει αξέχαστος σε όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Μάνος Τσόβας

 Στοιχηματικές εταιρίες με άδεια

Παίξε Υπεύθυνα

 Πάρα πολύ καλές αποδόσεις
Ασιατικά Χάντικαπ
Quick Bet
Εύχρηστη εφαρμογή για κινητά

Βαθμολογία: 4.2
Άδεια: Ναι
Cash Out: Ναι
Mobile App: Ναι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα