Συγκρίσεις διαφορετικών στοιχηματικών εταιριών για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Εάν ενδιαφέρεσαι για το στοίχημα για εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και ψάχνεις για την καλύτερη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Ελέγξτε τη λίστα και την ανάλυσή μας, για να αποφασίσεις ποια είναι η ιδανική στοιχηματική εταιρεία για εσένα. Παρακάτω, θα βρεις τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2023. 

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου – Υποψήφιοι Πρόεδροι και Δημοσκοπήσεις προεκλογικού αγώνα

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου – Υποψήφιοι Πρόεδροι και Δημοσκοπήσεις προεκλογικού αγώνα”

Ο επερχόμενος πολιτικός συμβιβασμός για τις εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου κατευθύνεται αδιαμεσολάβητα προς το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο χρόνος εξαντλείται για το κόμμα της επίσημης αντιπολίτευσης καθώς πλησιάζει η ανακήρυξη του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα ως πρόεδρος.

Μια εξέπληξη “βόμβα” που ανακοινώθηκε επίσημα μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης αποτελεί την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη. Έτσι, αυτός γίνεται ο πέμπτος υποψήφιος που συμμετέχει στον αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προηγήθηκαν η Έφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παππάς και ο Στέφανος Τζουμάκας.

Ο νεαρός 35χρονος πολιτικός κατάφερε να αποσπάσει την απαραίτητη υποστήριξη από πάνω από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένων προηγούμενων “προεδρικών” όπως ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα.

Δημοσκοπήσεις έχουν προκαλέσει προσδοκίες για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με έρευνα της Interview για το Politic.gr (28/08), η Έφη Αχτσιόγλου έχει ποσοστό 30.07%, ενώ ο δεύτερος Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται στο 13.6%. Οι Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας συγκεντρώνουν το 11.1% του εκλογικού σώματος. Τα ποσοστά αναποφάσιστων (14.3%) και αποχής (19.9%) παραμένουν αξιοσημείωτα.

Στο επίκεντρο των προβλέψεων βρίσκεται η Έφη Αχτσιόγλου, που παραμένει το ακλόνητο φαβορί και έχει αποσπάσει ευρεία υποστήριξη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβαίνει στις αποδόσεις, αλλά παραμένει δεύτερος, με τους Νίκο Παππά, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Στέφανο Τζουμάκα να ακολουθούν στη σειρά.

 


 


Στέφανος Κασσελάκης

Έφη Αχτσιόγλου

Ευκλείδης Τσακαλώτος

Νίκος Παππάς

Στέφανος Τζουμάκας

Ενημερώθηκε: 6η Σεπτεμβρίου 2023

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας νεόκοπος πολιτικός που αναδείχθηκε στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό μέσα από τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Παρότι δεν κατάφερε να εκλεγεί στη Βουλή των Ελλήνων, έχει αποκτήσει αναγνωρισιμότητα λόγω της δράσης του και των θέσεων που υποστηρίζει.

Ο Κασσελάκης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια με εξειδίκευση στον τομέα των χρηματοοικονομικών. Επίσης, έχει εμπειρία ως εθελοντής στο επιτελείο του πρώην γερουσιαστή και αργότερα προεδρικού υποψηφίου, Τζο Μπάιντεν, κατά τις προεδρικές εκλογές του 2008. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι έχει επαγγελματική επιτυχία ως εφοπλιστής.

Στο πολιτικό πεδίο, έχει δείξει υποστήριξη προς διάφορες προοδευτικές πολιτικές προτάσεις. Αναφέρεται ότι υποστηρίζει την αύξηση των εργασιακών δικαιωμάτων για όσους εργάζονται με “μπλοκάκι”, δηλαδή με συμβάσεις προσωρινής απασχόλησης. Επίσης, προωθεί τη φορολογική ελάφρυνση των μισθωτών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Μια ακόμα σημαντική πρόταση του είναι η παροχή ισχυρών κινήτρων σε επιχειρήσεις που μεταφέρουν την έδρα τους εκτός Αθήνας, με στόχο την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης.

Επιπλέον, υποστηρίζει τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, μια πολιτική πρόταση που στοχεύει στο να διασφαλίσει την ανεξαρτησία των πολιτικών από τη θρησκευτική επιρροή. Επιπλέον, προτείνει τη δημιουργία επαγγελματικού στρατού και την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, μια από τις αδυναμίες της υποψηφιότητάς του είναι ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μπορέσει να καθίσει στα βουλευτικά έδρανα ως αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας, αφού δεν εξελέγη στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Έφη Αχτσιόγλου

Η Έφη Αχτσιόγλου είναι μια πολιτική προσωπικότητα που έχει αποκτήσει σημαντική θέση στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Θεωρείται μία από τις ισχυρότερες υποψηφιότητες και ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε επίσημα τις προθέσεις της να διεκδικήσει ηγετική θέση.

Έχει περάσει από διάφορες πολιτικές θέσεις και έχει αποτελέσει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για αρκετά χρόνια. Είχε την θέση της υποψήφιας βουλευτού Επικρατείας στις εκλογές του 2015 και στη συνέχεια διετέλεσε υπουργός Εργασίας από το 2016 έως το 2019. Το 2019 τοποθετήθηκε στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.

Επιπλέον, ανήκει στην τάση των λεγόμενων “προεδρικών,” που αντιπροσωπεύει την κεντροαριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να αποκτήσει επίσης την έγκριση της αριστερής τάσης της πολιτικής συμμαχίας “Ομπρέλα.”

Η Έφη Αχτσιόγλου έχει επίσης εξελεγεί βουλευτής στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, επανεκλέγοντας στις πρόσφατες εκλογές. Η πορεία της στην ελληνική πολιτική σκηνή και οι θέσεις που υποστηρίζει την καθιστούν μία ενδιαφέρουσα φιγούρα για το μέλλον της χώρας.

Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ένας σημαντικός πολιτικός στην αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι ένας από τους πρώτους που ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε υπηρετήσει ως υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Επίσης, έχει διατελέσει σε σημαντικές πολιτικές θέσεις σε προηγούμενες κυβερνήσεις.

Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς είναι ένας από τα πιο παλιά και υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και έχει υπηρετήσει ως υπουργός σε προηγούμενες κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αγαπητός στη βάση του κόμματος και διαθέτει επιρροή.

Στέφανος Τζουμάκας

Ο Στέφανος Τζουμάκας είναι ένας πολιτικός με πολυετή πείρα στον πολιτικό χώρο. Είχε υπηρετήσει ως υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και αργότερα εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ. Έχει εμπειρία και επιρροή στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αν και δεν έχει ισχυρή εκλογική βάση.

Πως λειτουργεί ο ηλεκτρονικός στοιχηματισμός στα σπορ;

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού στοιχηματισμού στα σπορ είναι αρκετά απλή.

Καταρχάς, ο παίκτης που στοιχηματίζει, τοποθετεί ένα στοίχημα σε ένα αθλητικό γεγονός και επιλέγει το αποτέλεσμα που προβλέπει ότι θα συμβεί. Στη συνέχεια, ο ηλεκτρονικός στοιχηματικός ιστότοπος αναλαμβάνει να επιβεβαιώσει το στοίχημα και να υπολογίσει τις πιθανότητες του αποτελέσματος. Αν το αποτέλεσμα που προβλέφθηκε είναι σωστό, τότε ο στοιχηματιστής κερδίζει τα χρήματά του και αντίθετα χάνει αν η πρόβλεψή του είναι λανθασμένη.

Επιπλέον, ο ηλεκτρονικός στοιχηματισμός στα σπορ προσφέρει πολλές επιλογές στοιχηματισμού, με διαφορετικά στοιχήματα και πιθανότητες, καθώς και πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να τοποθετήσει κάποιος το στοίχημα του.

 Στοιχηματικές εταιρίες με άδεια

Παίξε Υπεύθυνα

 Εξαιρετικό live στοίχημα
Γρήγορη πλατφόρμα
Γρήγορη ανάληψη των κερδών
Εύχρηστη εφαρμογή για κινητά

Βαθμολογία: 5.0
Άδεια: Ναι
Cash Out: Ναι
Mobile App: Ναι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παίξτε υπεύθυνα!

Στo Stoiximataki.gr δίνουμε προτεραιότητα στο υπεύθυνο παιχνίδι. Ο διαδικτυακός τζόγος πρέπει να είναι διασκεδαστικός και να μην μετατρέπεται σε επικίνδυνη συνήθεια που βλάπτει εσάς και τους γύρω σας.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να παίξετε υπεύθυνα είναι να ορίσετε ένα μηνιαίο όριο στοιχηματισμού. Ό,τι κι αν συμβεί, φροντίστε να τηρείτε αυτό το όριο.Επίσης, να έχετε κατά νου ότι τα στοιχήματά σας πρέπει να είναι ανάλογα με τα κέρδη σας. Μην στοιχηματίζετε περισσότερα από όσα αντέχετε για να κερδίσετε.

Αν οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε ότι παίζετε και στοιχηματίζετε υπερβολικά, μπορείτε να απευθυνθείτε σε διάφορους οργανισμούς που μπορούν να σας βοηθήσουν στο ΚΕΘΕΑ.